My First Buddha

My First Buddha, wordt handgemaakt met liefde. Daarom is het een ideaal cadeau om te geven of te krijgen.

Boeddhabeelden stralen rust, vrede en waardigheid uit.  Een boeddha staat o.a. voor Liefde en Compassie. Om zowel kinderen als volwassenen in aanraking te laten komen met deze liefdevolle waarden zijn Joost en Anouk de Graaf gestart met My First Buddha: een uniek pluchen knuffel met een hartverwarmende en troostende educatieve waarde. Een deel van de opbrengst van My First Buddha gaat naar Save the Children. Een kinderrechten organisatie die  kinderen, overal ter wereld, helpt bij het opbouwen van een beter bestaan.

De eerste keer dat ik de My First Buddha’s zag was ik al geraakt door hun mooie zachte uitstraling. Op dat moment werd er een zaadje gepland om ze in mijn praktijk te gaan  verkopen. Op 21 mei 2014 zag ik ze weer tijdens mijn bezoek aan de Dalai Lama, in Ahoy, Rotterdam. En toen wist ik: Ik wil deze Buddha’s in mijn praktijk verkopen. Het is een artikel waar ik helemaal achter kan staan.

Wil je ook kennismaken met de My First Buddha knuffels op mijn praktijk? Wil je via mij een My First Buddha bestellen? Ook dat is mogelijk. Neem even contact met me op via mail of telefoon.