Inspirerende begeleiding

Wil jij ook eindelijk het leven leiden wat jíj wilt? Vitaal zijn, emotioneel in balans zijn, gelukkige relaties hebben, succesvol zijn in alles wat je onderneemt? Kies dan voor Chong Mai Master Coaching.

Heb je al vele pogingen gedaan om te stoppen met roken, af te vallen en je krijgt het maar niet voor elkaar om nu echt de laatste sigaret te roken of op een stabiel gewicht te blijven? Of ben je een sporter die op de één of andere manier nooit verder komt dan de 2de plaats in een wedstrijd?

Je doelen bereiken

Wat je reden ook is, met Chong Mai Master Coaching (CM Master Coaching) lukt het je écht om dát wat jij wilt te bereiken. CM Master Coaching is de snelst mogelijke manier om de kwaliteit van jouw leven te verbeteren. De resultaten van deze methode zijn bijzonder te noemen: men ervaart vaak onmiddellijk een positieve reactie. De ontbrekende schakel in vele methodes is het aanpakken van onbewuste sabotagemechanismen, die ervoor zorgen dat iemand ziek, ongelukkig, niet succesvol etc blijft. Zodra het Onderbewuste mee gaat werken met wat jij bewust wilt, zal de kwaliteit van je leven drastisch veranderen. Je zult meer gezondheid, meer succes, meer geluk, en minder stress ervaren.

Chong Mai Master Coaching combineert het beste uit de NLP, Wet van Aantrekking, Omega Master Top Coaching en Kwantum Fysica. Er wordt o.a. gebruik gemaakt van Hypnose, Meditatie, Visualisatie, Kinesiologie en Mindtraining.

 

Neem nu jouw leven in eigen handen en creëer alles wat jij wilt.

Stap in je grootsheid en durf hulp te vragen.

Leer hoe de Wet van Aantrekkingskracht écht werkt

Misschien ben jij één van die mensen die zich suf gewerkt heeft met ‘The Secret’? En toch niet gekregen wat je wenst?  Heb je het gevoel dat de Wet van Aantrekkingskracht niet werkt? Het goede nieuws is dat er nu een methode is, die wel werkt. Ik kan je de nieuwste technieken leren om er voor te zorgen dat ook jij het leven kunt creëren wat jij wilt. Het maakt niet uit wat je wilt, of wat je doelen zijn. Je manier van denken en handelen zal compleet veranderen, waardoor je dat wat je wenst moeiteloos naar je toe trekt.

Speciaal om het verbinden met het Universum voor jou gemakkelijker te maken, heb ik een  Verbindingsdagboek gemaakt. Je kunt hem hier gratis downloaden

Specialisatie

Val jij altijd maar op de ‘verkeerde’ mannen en cijfer jij jezelf helemaal weg zodra er een man in je leven komt. Zit jij in een relatie met een verslaafde partner of zit jij in een destructieve relatie?
Ik help je weer de zon te zien schijnen.  Je gaat weer zoveel van je zelf en het leven houden dat jij voor je zelf gaat kiezen. Je leert hoe je met behulp van de Wet van Aantrekkingskracht wel het leven van jouw dromen kunt creëren. Met deze vorm van coaching stap je weer helemaal in je kracht en krijg jij weer de controle over je leven. Mijn missie is vrouwen zich super te laten voelen en datgene bij hen naar boven te halen waar ze zelf al niet meer in geloven.

Skype Coaching, Email Coaching en Wandelend Coachen behoren ook tot de mogelijkheden.

Zet nu de stap en kies voor jezelf!

 

Tarieven Mind Coaching

Heb je interesse in de diverse Coaching pakketten die ik aanbied? 

Meld hier je aan voor een vrijblijvende Verhelderende Doorbraaksessie en ik vertel je in alle rust wat de mogelijkheden zijn.  Jouw investering voor de Verhelderende Doorbraaksessie is € 50,-. Maak je tijdens deze sessie de stap om een traject te volgen, dan is de Verhelderende doorbraaksessie gratis.