Wil je stoppen met roken?

Wil jij definitief en moeiteloos van het roken afkomen? En wil je vanaf nu je vitaal en gezond voelen?

Er is nu een nieuwe en unieke methode om dat te realiseren.

90% stopt na 2 of 3 sessies.

De reden dat je niet kunt stoppen met roken heeft niets te maken met nicotineverslaving, maar met een drietal andere factoren.

  1. Het is een gewoonte geworden.
  2. Pavlov reflexen.
  3. Emotionele onderdrukkers.

Nu hoor ik je denken: ja oké, maar wat zegt dat? Ik zal wat dieper op deze factoren ingaan.

  1. In de hersenen worden bepaalde verbindingen gemaakt, als je vaak iets herhaald. Dankzij die verbindingen, synapsen genaamd, kunnen we veel dingen op de automatische piloot doen. Denk maar eens terug aan de tijd dat je leerde fietsen of autorijden. In het begin waren er heel vele handelingen die je moest onthouden om goed te kunnen fietsen of autorijden. Nadat je het vaker had gedaan, ontstonden er synapsen in je hersenen die ervoor zorgendat je nu niet meer hoeft na te denken over wat je allemaal moet doen als je op de fiets of in de auto stapt. In dat geval zijn die synapsen erg handig. Bij het roken zijn die synapsen ook aangemaakt, aangezien je al jaren achterelkaar een sigaret opsteekt. alleen is in dit geval het niet zo handig dat die synaps je op de automatische piloot weer die sigaret doet opsteken.
  2. Onderzoek heeft aangetoond dat zo’n 40% van de rokers een reflexroker is. Dat wil zeggen dat deze rokers onder bepaalde omstandigheden gewoon moeten roken. Ze hebben een gebeurtenis  onbewust gekoppeld aan het roken. Denk maar eens aan het sigaretje na de maaltijd, direct na het opstaan, bij een kop koffie of een glas bier, na de seks, of direct nadat ze ergens wegkomen waar niet gerookt mag worden.
  3. Heel veel mensen gebruiken onbewust hun sigaretten om hun emoties onder controle te houden.

Veel rokers zijn er van overtuigd dat stoppen met roken moeilijk is en dat je te maken krijgt met allerlei ontwenningsverschijnselen. Vaak is er sprake van een onbewuste faalangst, zeker als men al vaker geprobeerd heeft te stoppen. Deze angst kan zo sterk zijn dat veel rokers zeggen dat ze helemaal niet willen stoppen met roken!

 Eindelijk is er de perfecte oplossing om te stoppen met roken.

Wat deze methode zo anders maakt dan alle andere is dat de Nooit Meer Roken methode van een heel ander principe uit gaat. Alle andere methoden gaan uit van de theorie dat nicotine het probleem is. Bij de Nooit Meer Roken methode is uniek omdat het een combinatie is van verschillende therapieën, waaronder hypnose, NLP, Acupressuur en vele andere.  Het is hiermee mogelijk in korte tijd het zelfbeeld van jou als roker te veranderen. Hierdoor stap jij voor 100% in het zelfbeeld  van ” Ik ben een niet-roker” in plaats van ” Ik ben gestopt met roken”  Dit is een verschil van dag en nacht.

stoppen met roken

Win nu je gezondheid terug!

Je hebt niets te verliezen, behalve een slechte gewoonte!

 

Waaruit bestaan de eerste sessies?

Tijdens de eerste sessies gaan we op zoek naar de overtuigingen die in de Onbewuste Mind liggen opgeslagen. Deze overtuigingen kunnen heel divers zijn. Bijv: “Ik vind een sigaret na het eten het ultieme genot!”,  “Ik ben niet bang dat ik longkanker krijg. Ik ken genoeg mensen die nooit gerookt hebben en toch longkanker kregen. Dus wat maakt zo’n sigaretje nu uit.”, Ik voel me ongemakkelijk als ik niet rook, terwijl veel van mijn vrienden nog steeds roken.” Maar ook onbewuste overtuigingen zoals: “Ik verdien het niet om gezond te zijn.”, “Ik ben het niet waard” zijn opgeslagen in de Onbewuste Mind. Het is belangrijk dat we zulke overtuigingen vinden, anders zullen zij het stoppen met roken gaan saboteren en zul je, zoals zo vaak is gebeurd met je eerdere pogingen om te stoppen, terugvallen in je oude gewoonte.  Tijdens de eerste sessies kijken we ook of er nog onderdrukte emoties een rol meespelen, die je succes om een Niet Roker te zijn kunnen saboteren.

In de periode tot de volgende sessie krijg je vaak nog enkele opdrachten mee naar huis, die je meehelpen om goed voorbereid te zijn op de volgende sessie. Soms bestaan die opdrachten uit dagelijks de Emotioneel Evenwicht punten behandelen, extra water drinken zodat je al kunt beginnen met het verwijderen van afvalstoffen. En hoewel je nog niet hoeft te stoppen met roken, merk ik dat veel mensen al gaan minderen of soms zelfs al stoppen voor de volgende sessie.

Waaruit bestaat de laatste sessie?

Tijdens deze sessie maak ik gebruik van Trance Coaching. Trance Coaching is een ontspanningstechniek die ervoor zorgt dat je je volledig kunt ontspannen. In deze ontspannen staat (de zg. Alpha staat) kunnen de geloofsovertuigingen makkelijker veranderd worden. Trance Coaching zou je ook Hypnotherapie kunnen noemen.

Onze mind (geest) werkt op 2 niveaus: Het Bewuste en het Onbewuste. Met onze Bewuste Mind maken we keuzes, doen dingen en denken we. De Onbewuste Mind controleert onze gewoontes. De ontspannen staat waarin jij verkeert als jij in trance bent biedt mij  als Trance Coach de gelegenheid te communiceren met je Onbewuste. Daarom gaat het zo snel en is het zo gemakkelijk om levenslange gewoontes te veranderen door middel van Trance Coaching. 

Tarieven Stoppen met Roken Coaching

60 min € 120,-

Bij uitlopen van de tijd is de verhoging 30 euro per kwartier