Creëer je droomleven training

Leef eindelijk het leven van je Dromen!

Wil je leren hoe de Wet van Aantrekking écht werkt en wil je positiever in het leven te staan, positieve dingen naar je toe trekken, en je eigen leven te creëren? Dan is de Abundance Training voor jou.

Als Wet van Aantrekking Expert en Onderbewustzijn Expert begeleid ik je graag op weg naar een leven vol overvloed op alle de gebieden die jij wenst.

Zelf ben ik al vanaf 2006 bezig met de Wet van Aantrekking. Maar ik heb gemerkt dat je zeker ook de (Onbewuste) Beperkende Overtuigingen moet aanpakken en ervoor moet zorgen dat je Onbewuste Mind en je Bewuste Mind op één lijn liggen. Daar ga ik je mee helpen!

Zelf investeer ik steeds opnieuw in mijzelf. Ik volg nu ook een programma bij een coach en leer daar zoveel wat ik met je wil delen. Tijdens de Abundance Training ga ik niets achter houden! Ik leer je wat ik ook geleerd heb en wat ik doe om samen te werken met het Universum. Zodat ook in jouw leven de Wet van Aantrekking ervoor zorgt dat jij jouw Droomleven kunt manifesteren.

Tijdens de Abundance Training gaan we bezig met je  Persoonlijke Groei en leer je hoe je met behulp van de Wet van Aantrekking je Droomleven kunt creëren. De focus ligt op waar je nu staat en waar je naar toe wilt. De Abundance Training is voor jou als je in jezelf wilt investeren en hierdoor een nieuwe stap in je leven kunt zetten.

de Wet van Aantrekking Abundance Training

Wet van Aantrekking en het Onderbewuste

Tijdens de training ga je meer inzicht krijgen in hoe ons Onderbewuste werkt. Vaak houd je jezelf tegen in het leven door o.a. beperkende overtuigingen die in je Onderbewuste zitten. “Ik kan dat niet”, ‘Dat lukt mij nooit”, “Op de een of andere manier mag ik niet gelukkig zijn”. Dit zijn voorbeelden van zulke beperkende overtuigingen. Zolang je niet weet wat er in het Onderbewuste allemaal meespeelt, saboteer je (onbewust) je eigen geluk, je gezondheid en je leven. En wat je maar vaak genoeg zegt, wordt uiteindelijk je waarheid.

Tijdens de Abundance Training ga ik je handvatten aanreiken waarmee je leert positiever in het leven te staan. Ook leer je technieken waarmee je er voor kunt zorgen dat je nu eindelijk het leven gaat leven wat je wilt en zodoende vitaler, gelukkiger te leven en je doelen gaat bereiken. De Wet van Aantrekking vormt een rode draad door de training. Uitgangsprincipe is: “wat je uitzendt is wat je terug krijgt”

Werkwijze

Juist de interactie met de groep zorgt ervoor dat je sneller kunt groeien en snellere shifts zult maken. De training is interactief, wat inhoudt dat de theorie afgewisseld wordt met oefeningen.

Na iedere bijeenkomst ontvang je een geleide meditatie (mp3 bestand). Deze meditatie is heerlijk ontspannend, maar zorgt er ook voor dat het geleerde nog beter wordt opgenomen in het Onderbewuste. De veranderingen in je leven kunnen daardoor nog sneller plaatsvinden.

Er is bewust gekozen voor kleine groepen (max 10 deelnemers) zodat er voldoende ruimte kan zijn voor persoonlijke aandacht.

Tijd & Investering

De training  start op dinsdag 13 december 2016 van 19.00u tot 21.30u.

De 3 volgende bijeenkomsten zijn maandelijks, ook op de dinsdagavond. Het is een traject van in totaal 4 maanden waarin je veel blokkades en sabotage patronen kunt doorbreken zodat jij meer overvloed in je leven kunt ervaren.

We beginnen bewust in december zodat we in de laatste maand van het jaar op een rijtje krijgen wat we niet meer mee willen nemen naar 2017. Je leert al om een andere mindset te krijgen, zodat we in 2017 kunnen beginnen met de intentie zetten voor hoe je het jaar de grote stappen kunt gaan zetten in het leven waarvan je droomt. Hoe meer balast je uit jouw rugzak in 2016 kunt achterlaten, des te helderder kun je jouw wensen het Universum insturen in 2017.

Juist deze training doen in 2016 is extra belangrijk omdat 2016 bekend staat als een versnellingsjaar, waarin het belangrijk is neer te gaan zetten wat je wilt en wat belangrijk voor je is. Juist door de versnelling zal je veel sneller je wensen kunnen manifesteren.

De prijs van de 4 maanden durende training is 1250 euro.De uiteindelijke waarde wat het jou oplevert is vele malen groter. Maar 1250 euro is niet het bedrag wat ik jou ga vragen als jij besluit om mee te doen aan de Abundance Training.

Jouw investering is slechts 475 euro voor de totale training van 4 maanden.

Hiervoor heb je elke maand 2,5 uur coaching in de groep. Daarnaast ontvang je een werkboek en de geleide meditaties en onderstaande bonussen.

Vanaf de nieuwe training in april 2017 zal de prijs van de Abundance training omhoog gaan.

Bonussen

  • Diverse extra meditatie audio’s die je Onderbewuste voorzien van nieuwe informatie zodat je Bewuste en Onderbewuste Mind op één lijn komen met wat jíj wilt.
  • 1 Persoonlijke Subliminal Audio (opgenomen met de affirmaties die voor jou belangrijk zijn in jouw proces.)
  • Lichtwesen Essence Jaarmix, om je energie in balans te brengen en zo snellere shifts te kunnen maken. (t.w.v € 27,00)
  • Besloten Facebook groep, waar we tussen de modules door contact hebben met elkaar kunnen hebben.

Locatie en opgave

De Abundance Training wordt gegeven in de sfeervolle ruimte van mijn praktijk. Zie contactgegevens

Je kunt je opgeven via het contactformulier.  Wil je nog meer informatie? Ook dat kan via het contactformulier.
Je krijgt dan zo snel mogelijk een reactie van mij.

Bij voldoende vraag starten er meer groepen en evt. ook weekendgroepen.

Ik kijk er naar uit je te ondersteunen op weg naar jouw stralende, overvloedige leven!

Marian-José Valk (Wet van Aantrekking Expert/Onderbewustzijn Expert)