Wil jij eindelijk jouw Droomleven leven?

  • Wil jij er alles aan doen om Bewuster in het leven te staan?
  • Wil je grote stappen zetten om je Droomleven te gaan leven?
  • Ben je bereid te investeren in je toekomst?
  • Wil je op 1 dag verder te komen dan ooit te voren?
  • Wil je graag meerdere uren 1 op 1 met mij werken?

Dan is de Creëer je Droomleven VIP dag voor jou de beste keuze.

Wat gaan we doen tijdens de Creëer je Droomleven VIP dag?

Nadat je bij mij op de praktijk binnen komt, gaan we eerst onder het genot van een kop thee op een rijtje zetten wat jij graag wilt veranderen in je leven. Doormiddel van o.a. Kinesiologie (spiertesten) komen we in contact met jouw Onderbewuste Mind. Op die manier kunnen we blokkades opsporen die jou tegenhouden om dat leven te hebben waarvan jij droomt.

Ik ga je leren hoe Bewuste Creatie werkt. Ik leer je alles over het manifesteren van je Dromen. Je leert o.a. van mij hoe de Wet van Aantrekking écht werkt en hoe je Ho’oponopono kunt gebruiken zodat je meer open staat voor Goddelijke Inspiratie.

Juist doordat we enkele uren tijd hebben, zullen we zeer intensief werken aan jouw uitdagingen. We gaan met behulp van Chong Mai Master Coaching vele blokkades transformeren. We gaan met jouw Hoogste Zelf werken en deze geeft aan welke stappen jij mag zetten deze dag.  Hypnotherapie sessies  kunnen een deel uitmaken van de VIP dag en deze zal ik dan opnemen zodat je de sessie ook thuis nog meerdere keren kunt beluisteren. Dit helpt mee dat er nog meer shifts in je Bewustzijn zullen zijn. Ook kan Body Coaching kan een onderdeel zijn. Of een lekkere (voet)massage om je weer goed geaard naar huis te laten gaan. Nogmaals jouw Hoogste Zelf zal de stappen aangeven.

Er is ook de gelegenheid samen even de deur uit te lopen en te gaan lunchen om op die manier te ontspannen tussen de sessies die je op de Creëer je Droomleven VIP dag krijgt.

Wat zit er in jouw Creëer je Droomleven VIP dag?

4 uur Chong Mai Master Coaching (1 op 1)
1 uur Inspirerende lunch
koffie en thee

Investering

Jouw investering voor deze Creëer je Droomleven VIP dag is: 447 euro