Droombord/Visionboard maken voor het leven waar jij blij van wordt!

  • Heb jij dromen die je wilt laten uitkomen?
  • Wil jij jouw doelen behalen?
  • Heb je al eens een droombord gemaakt, maar is het tijd voor een nieuwe?
  • Vind je het leuk om in een groep te werken aan jouw dromen?

Dan is de Workshop ‘Droombord maken’ dé workshop voor jou! 

Wat is een Droombord?

Een droombord, ook wel visionboard genoemd, is een collage van de dromen en wensen die je hebt. Je pakt een groot stuk stevig papier of een canvas en plakt daar allemaal plaatjes en teksten op die jouw dromen en wensen vertegenwoordigen. Je gaat op zoek naar de afbeeldingen, in bijvoorbeeld tijdschriften, die voor jou het gevoel van jouw wens weergeven.

Hang je droombord op een plek waar je hem elke dag ziet. Bijvoorbeeld in je slaapkamer, zodat je elke ochtend voordat je opstaat je wens voor je ziet. Of vlak voordat je in slaap valt. Is je doel meer zakelijk, hang hem dan bijvoorbeeld in je werkkamer. Er zijn geen vaste regels voor, zolang je hem maar dagelijks ziet.

Je doelen en dromen bereiken gaat veel meer moeiteloos als je elke dag een visueel beeld hebt van die droom. En wat is er nu gemakkelijker dan elke dag even naar je droombord te kijken. De beelden worden dan opgenomen in je Onderbewustzijn. Je onderbewuste en de Wet van Aantrekking worden in werking gezet.  Je zult merken dat je geleid wordt naar de verwezenlijking van je dromen.

Klinkt dit allemaal zweverig? Het is ondertussen bewezen dat je hersenen geen verschil maken tussen iets wat al realiteit is of dat het slechts  een visualisatie is. Dezelfde gebieden worden in de hersenen in werking gezet. Je bent als het ware aan het oefenen. Topsporters gebruiken deze techniek om hun prestaties te verbeteren.

Waarom een workshop?

Mijn eerste visionboards heb ik gemaakt tijdens opleidingen. Dit gebeurde altijd in een groep. Ik kan je wel zeggen dat er iets magisch gebeurd als je een droomlevenbord met meerdere mensen maakt. De groepsdynamiek zorgt ervoor dat er veel snellere shifts kunnen plaatsvinden. Je versterkt elkaar als het ware.

Daarnaast is fijn iemand in de buurt te hebben die dit vaker heeft gedaan en ook vaker heeft begeleid. Als je vastloopt kan ik als coach je helpen je doelen helder te krijgen. Zeker als die coach ook nog eens expert is in de werking van het Onderbewustzijn en de Wet van Aantrekking. 🙂

Tijdens de workshop die ik geef, gaan we beginnen met een meditatie om ons af te stemmen op het Universum.  Je zult merken dat je creativiteit begint te stromen en dat je nog veel beter je droom kan omschrijven, voelen etc.

Ook ga ik je een techniek leren die ervoor zorgt dat we elkaar kunnen helpen de droom die je hebt nog helderder te krijgen. Je krijgt daardoor input van de groep die positief bijdraagt aan het maken van jouw eigen visionboard.

En ter afsluiting gaan we je droombord integreren. Dit betekent dat je Onderbewuste op één lijn komt te liggen met dat wat jij bewust wilt. Want het zou toch zonde zijn als jij hele mooie dromen en wensen hebt, maar je Onderbewuste gaat de boel saboteren omdat er een deeltje in je Onderbewuste zit wat niet wil dat jouw droom werkelijkheid wordt.

Tijd & Investering

De  workshop is op zondag 4 februari 2018 van 12.00u tot 16.30u

Ik zorg ervoor dat er tijdschriften, lijm, stiften, scharen etc zijn. Ook het materiaal waarop je jouw visionboard maakt is aanwezig. Neem zelf jouw favoriete tijdschriften mee, want het zou erg jammer zijn dat je niet dat ene plaatje kunt vinden waar je naar op zoek bent. En als iedereen tijdschriften meeneemt lukt het je vast om dat plaatje, wat jouw droom vertegenwoordigt, te vinden.

Tijdens de workshop krijg je van mij coaching/begeleiding. En uiteraard zorg ik voor de koffie en thee met iets lekkers erbij gedurende de middag.

Jouw investering is slechts 67 euro voor de 4 1/2 uur durende workshop.

Leuk idee: Wil je met een groepje van (minimaal) 3 vriendinnen/collega’s deze workshop bij mij boeken?  Neem dan contact op en informeer naar de mogelijkheden wat betreft data.

Locatie & Aanmelden

De Droombord Workshop wordt gegeven in de sfeervolle ruimte van mijn praktijk. Zie contactgegevens

Wacht niet te lang met je aanmelden want de workshop is altijd snel vol. De plekken worden opgevuld in volgorde van aanmelding. En vol is vol!

Je kunt je aanmelden via het contactformulier. 

Wil je nog meer informatie? Ook dat kan via het contactformulier.
Je krijgt dan zo snel mogelijk een reactie van mij.

Ik kijk er naar uit je te ondersteunen op weg naar jouw stralende, overvloedige leven!

Marian-José Valk (Wet van Aantrekking Expert/Onderbewustzijn Expert)