Mag ik je reisleider zijn?

Ga je mee op reis?

Vind je het ook zo fijn om op vakantie te gaan naar een vreemd, nog voor jouw onbekend land? Iets in je zegt dat je graag iets nieuws wilt ontdekken.

Uiteraard is het ook spannend om naar dat land te gaan. Heb je wel genoeg informatie ingewonnen voordat je aan je reis begon? Heb je wel genoeg bagage bij je? Misschien wel teveel? Heb je wel de juiste bagage bij je? Het is natuurlijk wel afhankelijk van waar je naar toe gaat. Is het er koud? Is het er warm? Heb je alle benodigde papieren, zoals een paspoort, een visum?

Zie het voor je dat het op reis gaan in je Onderbewuste een mooi avontuur is, net als het op reis gaan naar een voor jou nog onbekend land. Ook daar is een reisleider of de lokale bevolking aanwezig om je wegwijs te maken in het land wat voor hen zo bekend is.

Zie mij als je reisleider

Ik neem je mee op ontdekkingstocht. Verwonder je als een kind bij alles wat je ontdekt. Sta open voor de mogelijkheden waar je voor je vertrek nog niet eerder aan had gedacht dat ze op je pad zouden komen. Ik laat je kennismaken met de overtuigingen die in je Onderbewuste geworteld zijn. (lees: inwoners van het voor jou onbekende land)

En net als tijdens een vakantie verzamel je van alles wat je mee wilt nemen op je verdere reis. Maar gaandeweg besef je ook dat je sommige dingen maar beter achter kunt laten. Uit je bagage kunt laten. Dat reist een heel stuk lichter.

Zo kun je ook allerlei beperkende overtuigingen los laten. Sommige dingen in je Onderbewuste zijn niet eens van jou, maar heb je onbewust opgepikt van bijvoorbeeld je ouders en andere mensen die je in leven als reisgenoot had. Het wordt misschien tijd dat je deze achterlaat, teruggeeft aan de lokale bevolking van het land waar je nu vertoeft.

Laat mij je reisleider zijn en je helpen uit te zoeken wat je wel en wat je niet wilt meenemen op de Reis van je Leven. Ik ken de wegen in het Onderbewuste en samen kijken we wat je los kunt laten. En welke nieuwe ervaringen jij wilt meenemen in je Onderbewuste. Zodat als je weer thuis bent na je vakantie, je mooie nieuwe herinneringen hebt.