Gun jezelf een heerlijke massage en even helemaal ontspannen.

Hoe zou je het vinden om even helemaal terug in je zelf te komen met een heerlijke, ontspannende massage? Even helemaal wegdromen en tot rust te komen. Jezelf dit kadootje te gunnen omdat je altijd maar rent en vliegt. Of gewoon omdat je jezelf dat waard vindt om nu en dan je even te laten verwennen met een heerlijke massage en te genieten van een zalige ontspanning. Je investeert graag in je zelf omdat je jezelf dat gunt.

Elke sessie stem ik af op wat jij nodig hebt. Zoals ik regelmatig hoor van mijn cliënten, zijn mijn shiatsu en massage sessies verslavend lekker. De combi shiatsu-stressrelease massage is de meest geboekte massage sessie omdat deze beide methoden elkaar heel goed aanvullen. Je zult de ontspanning nog lang na de behandeling voelen. Voor meer info over shiatsu klik hier.

Kijk op treatwell.nl/chongmai voor alle heerlijke massages die ik geef. Je kunt hier ook rechtstreeks een massage inboeken op mijn agenda van Treatwell.

Wat mijn massages extra diep ontspannend maken zijn de speciale kussens (Body Cushion) die ik op de tafel heb liggen. Ze zijn speciaal ontworpen zodat jij nog beter in een relaxte houding kunt liggen. Je zult merken dat je direct als je op de massagetafel gaat liggen al helemaal ontspant.

Ben je zwanger dan kun je met deze kussens zelfs tot de laatste dag van de zwangerschap op je buik liggen. Meerdere zwangere vrouwen zeiden al met een diepe zucht: “Oh wat is het zalig me even niet zwanger te voelen. Ik voel me een totale ontspanning van mijn lichaam.”

Wil je de oorzaak van je steeds terugkerende lichamelijke klachten of stress aanpakken?

Dan kunnen we ook dieper gaan en  d.m.v. Body Coaching verder kijken naar de kern van de klachten.

We zijn zo gewend om massage te zien als iets wat ons van buitenaf gegeven wordt. De masseur/therapeut zorgt er voor dat wij ons helemaal kunnen ontspannen. Wij hoeven alleen maar  te liggen en het te ondergaan. Tuurlijk is het fijn om gemasseerd te worden of een ontspannende shiatsu behandeling te krijgen. Er komen allerlei stofjes vrij die er voor zorgen dat je op dat moment je lekker in je vel voelt. En dat is genieten, dat is heerlijk.

Maar hoe fijn zou het zijn als je zelf iets kunt doen aan alle stressfactoren in je leven en hoe je daar mee omgaat?

En je dan écht lekkerder in je vel voelen, zelfs zonder massage? Dat je dan massage echt als een kadootje kunt ervaren en niet alleen een manier om met behulp van een therapeut op te kunnen laden.

Hoe fijn zou het zijn als je lichamelijke klachten kwijt bent. Klachten waarvan we meestal de oorzaak buiten onszelf zoeken. Maar door nu eens echt naar de diepere oorzaak te kijken het daadwerkelijk op te lossen.

Zolang je de oorzaak buiten jezelf blijft zoeken is alles wat je doet aan therapie etc. niets meer dan symptoombestrijding

Ben jij er klaar voor om nu echt te voelen wat er kan en mag veranderen in je leven zodat jij meer ontspanning kunt ervaren?

Wil jij samen met mij ontdekken wat jouw lichaam vertelt en wil je echt het ontspannen leven zoals jij dat wenst?

Tijdens de  Body Coaching maak ik gebruik van allerlei vormen van massage: Shiatsu, Stress Release Massage, Energetische Massage, EnergyHealing, Metamorfose Massage, Thaise Voetmassage. Ook kan het zijn dat ik gebruik maak van Lichtwesen Essences en kristallen.

Elke keer voel ik wat jouw Hogere Zelf aangeeft wat jij nodig hebt. Het kunnen ook combinaties van de bovengenoemde massage vormen zijn.  Elke sessie is dan ook precies op jou afgestemd en kan elke keer anders zijn.

In de loop van 18 jaar shiatsu en massages geven, merkte ik dat er bij zowel mij zelf als bij mij cliënten een verschuiving plaatsvond. Steeds meer ontstond er behoefte om na een shiatsu of massage sessie inzichten mee te geven/te ontvangen zodat er een op een nog dieper niveau heling kan ontstaan.

Wat zeggen anderen over de massages van mij:

Inge “Jij geeft niet zo maar een shiatsu behandeling. Er gebeurt zovéél meer tijdens en na een sessie bij jou. Ik ga veel sneller door mijn processen!

 

Joyce: “Bij Chong Mai ben je meteen ontspannen. De mooi ingerichte ambiance, het supervriendelijke ontvangst van Marian-José en de perfecte massage zorgen ervoor dat je van top tot teen zen bent. De praktijkruimte is middenin het bruisende centrum van Groningen een oase van rust. Hier werkt iemand die oog heeft voor detail. Ook voor je persoonlijke klachten. Ze stemt de behandeling af op waar jij op dat moment het meest bij gebaat bent.

Marieke: “Op een prachtige, rustgevende plek in hartje stad geeft Marian-Jose heerlijk ontspannende massages. Een echte professional; volledige focus en alle aandacht voor mij. Ik ging naderhand nog even lekker relaxed het centrum van Groningen in. De volgende keer ga ik denk ik voor coaching want tijdens de intake gaf Marian-Jose mij al allerlei inzichten. Daar wil ik meer over horen… Een absolute aanrader!

Sophie: “Als hardwerkende jurist is het af en toe fijn – en heel noodzakelijk – om even ‘uit je hoofd’ en ‘in je lijf’ te komen. De massages bij Chong Mai helpen mij hierbij. Ik ben al jaren een trouwe klant en kijk er, mede door de prettige sfeer die Marian-José weet te scheppen, elke keer weer naar uit. Een aanrader voor een ieder die het zichzelf gunt te ontspannen.

Tarieven Shiatsu/Massage

60 min € 60,-

75 min. € 75,- 

Genoemde tijden zijn incl. administratieve handelingen, aan- en uit kleden etc., hetgeen gemiddeld 10 -15 min in beslag neemt. Bij het uitlopen van de behandeltijd geldt een evenredige verhoging van het genoemde bedrag.  Voor bedrijven zijn de genoemde prijzen excl. btw. Prijzen 2021