Wil jij meer rustmomenten in jouw leven?

Kom dan naar de meditatie avonden.  Vanaf woensdag 13 september 2017 is elke week op de woensdagavond een meditatie avond gepland. De avonden zijn van 19.00u tot 20.00u.  (inloop vanaf 18.30u zodat we echt om 19.00u kunnen beginnen)

Laat je door mijn stem meevoeren naar allerlei magische plekken waar je helemaal kunt opladen. Je kunt je op die manier helemaal ontspannen en weer bijtanken. Het enige wat jij hoeft te doen is lekker ontspannen op een matje liggen (op stoel zitten mag ook) en luisteren naar mijn stem.
Juist de groepsenergie maakt de meditaties nog sterker en zullen ervoor zorgen dat je sneller meelift in de shifts die plaatsvinden.

Wat gebeurt er tijdens een geleide meditatie?

  • De chakra’s worden in balans gebracht
  • Onbewuste beperkende overtuigingen worden geschift
  • Blokkades worden omgebogen en getransformeerd
  • Vergeten kwaliteiten worden weer opnieuw geactiveerd
  • Je krijgt meer helderheid over het Leven van je Dromen dat je wilt manifesteren
  • En nog veel meer…..

Wat is jouw investering?

Je kunt per keer betalen, en je investering  is 20 euro per keer. Doe jij mee? Meld je uiterlijk op de dag zelf aan vóór 14.00u. om zeker te zijn van een plekje. Vol is ook echt vol!!

Wat moet je meenemen?

Je dient zelf een matje, kussentje en dekentje mee te nemen als je wilt liggen tijdens de meditatie. Wil je graag zitten tijdens de meditatie? Ook dat is uiteraard mogelijk.

Meld je hier aan voor deelname aan de meditatie avonden

Wil je een gratis voorproefje van een meditatie klik dan hier