Over Marian-José

Wil jij ook een fantastisch leven hebben met behulp van de Wet van Aantrekking?

Mijn naam is Marian-José Valk en ik kijk er naar uit om jou te begeleiden op jouw pad naar een leven waar jij je gelukkig in voelt.  Inmiddels ben ik 63 jaar en ik heb sinds 2002 mijn praktijk voor Coaching en Massage.

In al die jaren van mijn leven ben ik zelf de nodige obstakels in mijn leven tegengekomen. En na veel vallen en opstaan heb ik nu een heerlijk leven gecreëerd.

Juist omdat ik al die valkuilen al een keer gezien heb, kan ik jou nu helpen om sneller de stappen te zetten die jou een leven geven waar jij misschien nu alleen nog maar van durft te dromen, maar wat ook voor jou werkelijkheid kan worden. Ik heb dat grotendeels alleen moeten uitzoeken, maar jij hoeft het niet alleen te doen!

Wat ik geloof is dat iedereen in staat is om zijn leven te veranderen en het leven te leven wat je wilt.
Jij kunt daadwerkelijk je eigen leven creëren. Sterker nog, dat doen we allemaal elke dag al, maar helaas doen de meesten van ons dat nog onbewust.

Op het moment dat ik me ging realiseren hoe sterk de overtuigingen zijn die in je Onderbewuste zitten en dat deze, vaak beperkende overtuigingen, je tegenhouden om voluit te leven, toen ging ik ontdekken dat je inderdaad invloed hebt.

Ik ontdekte dat door de overtuigingen te veranderen je leven gaat veranderen.
Elke keer als ik iets negatiefs mee maak, kan ik dat zien als: “shit dat overkomt mij weer!” Of ik kan het zien als een kadootje: “Wat mag ik hieruit leren? Hoe kan ik het anders gaan zien?”

Want je trekt aan waar je aandacht aangeeft: Dus als je aandacht geeft aan je shit, dan krijg je alleen maar meer shit. Zodra je gaat zoeken naar de kadootjes, krijg je meer kadootjes.

Ik ben er van overtuigd dat je een mooier leven krijgt op het moment dat je gaat merken dat je echt je eigen leven kunt creëren.
En niet omdat ik dat in één of ander vaag, zweverig boek heb gelezen, maar omdat ik dat ook mijn eigen leven heb gemerkt.

Als ik zie hoe mijn leven was: altijd maar ziek, zwak en misselijk. Meer dan de helft van mijn leven heb me niet gelukkig gevoeld, heb ik meer dan 20 jaar aan de antidepressiva gezetenMeer dan 20 jaar in de WAO gezeten. De verkeerde relaties aangetrokken. (Wat overigens Spiritueel gezien de beste springplanken zijn, die je maar kunt bedenken. Maar dan moet je dat wel éérst zo gaan zien!)

Maar op het moment dat ik ontdekte waarom je dingen onbewust steeds weer doet, en dat je Hoogste Zelf je via al die dingen laat zien dat je niet op je levenspad zit. Het pad waarvoor je hier op aarde bent gekomen, toen veranderde mijn leven. Ik leerde hoe de Wet van Aantrekking écht werkt en hoe belangrijk het is dat ook je Onderbewuste op één lijn komt met dat wat jij wilt.
Ik heb nu een fantastisch leven en weet dat er nog meer goeds naar me toe komt.

Hoe ik dat weet? Ik weet dat ik een sterke Creator ben en dat ik daardoor het leven aan trek dat ik wil!
Ik werk samen met het Universum en de Wet van Aantrekkingskracht.

En ik weet dat het mijn missie is om dat zoveel mogelijk vrouwen te leren. Waarom vrouwen? Omdat wij in ons Onderbewuste nog heel veel hebben zitten wat ons tegenhoudt. Wat er voor zorgt dat we nog te vaak genoegen nemen met het niet bevredigende leven dat we nu leven. Vergeet niet dat veel van onze moeders, oma’s etc nog uit de tijd komen dat vrouwen hun passies opgaven zodra ze een gezin hadden. Die programmeringen zitten allemaal ook nog in ons Onderbewuste.

Het wordt tijd je voor je zelf gaat kiezen en echt van jezelf gaat houden en niet langer genoegen neemt met minder.

Dat is waar ik in geloof en het is is mijn levensmissie om vrouwen te leren hoe zij de Wet van Aantrekking kunnen gebruiken en hun blokkades kunnen loslaten, zodat zij een leven vol Overvloed, Geluk, Gezondheid en Gelijkwaardige Relaties ervaren.

Wil jij ook het leven hebben wat jij wilt? Wil jij het leven waar jij blij van wordt creëren?

Wil jij nu ook eindelijk voor jezelf kiezen en jouw eigen overtuigingen creëren zodat jouw leven ook lichter wordt? Wil je ook leren hoe de Wet van Aantrekking écht werkt?

Voel je dat ik degene ben die jou verder op weg kan helpen naar het Leven van jouw Dromen, aarzel dan niet en vraag vandaag nog een Verhelderende Doorbraaksessie aan. Dan gaan we kijken hoe ik jou kan begeleiden op jouw pad.

Woon je niet in de buurt van Groningen? Geen probleem: mijn coaching kan ook via ZOOM plaatsvinden.

Ik kijk er naar uit jou te begeleiden op weg naar jouw stralende toekomst.

Liefs, Marian-José