Wil jij weer in contact komen met je Ziel?

Wil jij in contact komen met de diepste Wijze Bron in jou? Zodat je echt kunt zijn wie je diep van binnen al bent?

Antwoorden van je Ziel.

Met Soul Coaching ga je de innerlijke rotzooi die niet van jou is opruimen. Zodat je écht jezelf kunt zijn.

Heb je het gevoel dat er iets ontbreekt in je leven? Wil je weten wie je bent en waarom je voor dit leven hebt gekozen? Waarom je hier bent? Wat je doel is? Wat je Levensmissie is? Waarom de dingen in je leven gebeuren zoals ze gebeuren?

Dat je op deze pagina terecht gekomen bent betekent dat jij er klaar voor bent om contact te maken met de Wijze Bron in jou. In het Universum bestaat geen toeval. Alles is met elkaar verbonden. Zodra jij weer kunt luisteren naar de boodschappen van je Ziel zal je leven niet een vorm van Overleven zijn, maar kun jij Leven.

Als we geboren worden, zijn we nog helemaal verbonden met onze Bron. We zijn helemaal puur en zijn helemaal onszelf. We zijn nog helemaal in contact met de Energie die we zijn
Al snel wordt ons leven beïnvloed door anderen om ons heen: ouders, opa’s en oma’s en andere familie. Later op school en werk komen er nog meer invloeden op ons af die ervoor zorgen dat we nog verder van onszelf af komen te staan.

Al op zeer jonge leeftijd leer je hoe jij je moet gedragen zodat je omgeving van je houdt, en dat de mensen waar je van afhankelijk bent of waar je graag bij wilt horen je lief vinden. Dat is in de eerste instantie nodig voor je overleving. Dit wordt aangestuurd door het oudste deel van je hersenen: het Reptielen Brein.
Des te ouder je wordt, des te meer invloeden, overtuigingen en gewoontes pik je op van jouw omgeving.
Op den duur merk je misschien wel dat je sommige dingen graag anders wilt doen, maar omdat je gewoonten en overtuigingen diep geworteld zijn in je Onderbewuste zorgen zij ervoor dat veranderen zeker niet moeiteloos gaat. Het kost je vaak veel wilskracht en vallen en opstaan.
En omdat je vaak niet meer in contact staat met wie je écht diep van binnen bent, verlies je elke dag heel veel energie.

Met Soul Coaching gaan we in je Onderbewuste op zoek naar wie jij werkelijk bent. Je komt weer in contact met de wijsheid van je Ziel.
Tijdens Soul Coaching maak ik gebruik van Hypnotherapie om via een diepe ontspanning in contact te komen wie jij bent onder al die programma’s, gewoontes en overtuigingen die jij in je leven hebt opgepikt van anderen. Terwijl jij in een diepe ontspanning bent stel ik allerlei vragen aan je en komen de antwoorden uit jouw diepe Wijsheid.

Dit gaat zo gemakkelijk dat mensen mij na de sessie weleens vragen: “Heb ik dit niet gewoon allemaal verzonnen?” Mijn antwoord is dan altijd: “ Stel dat je het verzonnen hebt, maar het zorgt ervoor dat je je leven vanaf nu veel beter, soepeler verloopt en je meer contact hebt met je Hoogste Zelf en daardoor betere situaties naar je toetrekt, is de vraag ‘heb ik dit niet gewoon verzonnen?’ dan belangrijk? En stel dat je het verzonnen hebt? Waarom heb je dan juist dat verhaal verzonnen? Waarom kwam dat verhaal nu juist naar boven om gehoord te worden?

Wat levert het je op?

Je merkt dat je meer echt jezelf kunt zijn. Je krijgt meer energie, doordat je geen energie meer kwijt raakt in het spel wat je elke dag speelde om geliefd te zijn. Doordat je overtollige ballast loslaat verander je jouw toekomst. Je laat oude negatieve patronen los en energie kan weer gaan stromen.
Zodra je iets loslaat, ontstaat er een vacuüm waardoor iets nieuws naar je toe kan komen. Misschien heb je dat zelf al wel eens ervaren: op het moment dat jij de keuze maakt bijvoorbeeld je baan of een vriendschap los te laten, krijg je ‘zomaar vanuit het niets’ een fantastische baan aangeboden, stromen er van alle kanten ‘zomaar’ nieuwe vrienden je leven binnen.

Wil jij ook een begin maken met te worden wie je bent?
Ik begeleid je graag op je pad. Neem contact met me op en tijdens een Verhelderende Doorbraaksessie kunnen we kijken of deze vorm van coaching voor jou de snelste weg is om weer helemaal je zelf te zijn.