Access Bars

Access Bars: op welk gebied in jouw leven jij ook maar verandering wilt, met Access Bars komt er weer ruimte zodat de veranderingen kunnen ontstaan.

Herinner jij nog de laatste keer in je leven dat je volkomen relaxt was en dat je je totaal gekoesterd en verzorgd voelde?

Of is het een beetje lang geleden dat je zonder oordelen over jou en je lichaam heling en genegenheid hebt ontvangen?

Wat kan een een Bars sessie voor jou doen:

  • Haalt stress weg
  • Geeft rust omdat het je gedachten kalmeert
  • Je gaat meer gemak ervaren in ieder gebied van je leven
  • Je voelt je meer gelukkig
  • Je hebt weer zin in het leven
  • Betere relaties met jezelf en anderen
  • Op een gemakkelijke en snelle manier verandering in alles in jouw leven
  • Verbetert je geldsituatie
  • Verbetert je gezondheid

Wist jij dat er 32 punten op je hoofd zijn die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen? Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen. Dit is een buitenkans voor jou om alles los te laten.

Iedere Bars ™-sessie kan 5 tot 10 duizend jaar aan beperkingen loslaten, in het deel van je
leven dat overeenkomt met het desbetreffende barspunt dat wordt aangeraakt. Het is een ongelofelijk zorgzaam en ontspannend proces waarmee je alle aspecten in je leven losmaakt waarin jij bereid bent te veranderen.

Hoeveel van je leven breng je door met geven in plaats van te ontvangen? Is het je opgevallen dat je leven nog niet is zoals jij eigenlijk zou willen dat het is?

Jij kunt alles hebben wat jij wenst, als jij bereid bent meer te ‘ontvangen’ en wellicht een beetje minder te ‘doen’. Het ontvangen van Access Bars ™ zorgt ervoor dat er veel meer van wat jij wenst in jouw leven te voorschijn kan komen.

Access Bars ™ heeft al duizenden mensen geholpen meerdere aspecten van hun lichaam en leven te veranderen zoals: slaap, gezondheid en gewicht, geld, sex en relaties, angst, verlangen, stress en zo veel meer.

In het ergste geval zul je je voelen alsof je zojuist een geweldige massage hebt gehad. In het beste geval kan je hele leven met totaal gemak veranderen in iets groters.

Ervaar tijdens een Bars sessie de rust die het geeft.

Klik hier en kijk ook eens op mijn andere website voor meer info o.a. over mijn coaching

acces bars