Gun jezelf om helemaal jezelf te mogen zijn

Hoe zou je het vinden om de beste behandeling te krijgen die jij nodig hebt? Jezelf dit kadootje te gunnen omdat je altijd maar rent en vliegt. Of gewoon omdat je jezelf dat waard vindt.

Je investeert graag in je zelf omdat je jezelf dat gunt.

Als jij kiest voor een In-Flow sessie krijg je altijd de beste behandeling die jouw lichaam op dat moment nodig heeft.

Laat even je denken los en laat mij ontdekken wat jij nodig hebt.

Misschien denk jij ‘ik heb nu massage nodig om van mijn spanning af te komen’.

Maar misschien schreeuwt jouw lichaam wel om een hele andere oplossing. Misschien heb je meer aan een combi van andere behandelingen.

Ik laat mij leiden door wat ik voel/ingegeven krijg en stem daar de behandeling op af.

Het kan ook een combinatie zijn van Access Bars, Energyhealing, Coaching, Kristal healing, Geleide Meditatie, Helende Hypnose sessie of het gebruik bepaalde etherische olie tijdens de sessie.

Jouw lichaam geeft precies aan wat er op dat moment nodig is om te helen en bij te tanken.

De In-Flow sessie is één vd meest favoriete boekingen.

Elke sessie stem ik af op wat jij nodig hebt. Zoals ik regelmatig hoor van mijn cliënten, zijn mijn in Flow sessies verslavend lekker. De sessie is zo gewild omdat de beide methoden heel goed aanvullen wat jouw lichaam en ziel nodig heeft. Je zult de werking nog lang na de behandeling voelen.

Wat mijn sessies extra diep en ontspannend maken zijn de speciale kussens (Body Cushion) die ik op de tafel heb liggen. Ze zijn speciaal ontworpen zodat jij nog beter in een relaxte houding kunt liggen. Je zult merken dat je direct als je op de behandeltafel gaat liggen al helemaal ontspant.

Ben je zwanger dan kun je met deze kussens zelfs tot de laatste dag van de zwangerschap op je buik liggen (Mocht dit tijdens een sessie nodig zijn.) Meerdere zwangere vrouwen zeiden al met een diepe zucht: “Oh wat is het zalig me even niet zwanger te voelen. Ik voel me een totale ontspanning van mijn lichaam.”

Wil je de oorzaak van je steeds terugkerende lichamelijke klachten of stress aanpakken?

Dan kunnen we ook dieper gaan en  d.m.v. Body Coaching verder kijken naar de kern van de klachten.

We zijn zo gewend om sessie zoals In Flow of een Energetische behandeling te zien als iets wat ons van buitenaf gegeven wordt. De therapeut zorgt er voor dat wij ons helemaal kunnen ontspannen. Wij hoeven alleen maar  te liggen en het te ondergaan. Tuurlijk is het fijn om bijv gemasseerd te worden of een ontspannende behandeling te krijgen. Er komen allerlei stofjes vrij die er voor zorgen dat je op dat moment je lekker in je vel voelt. En dat is genieten, dat is heerlijk.

Maar hoe fijn zou het zijn als je zelf iets kunt doen aan alle stressfactoren in je leven en hoe je daar mee omgaat?

En je dan écht lekkerder in je vel voelen, zelfs zonder hulp van buitenaf? Dat je dan behandelsessie zoals In Flow of een Energetische sessie bij mij echt als een kadootje kunt ervaren en niet alleen een manier om met behulp van een therapeut op te kunnen laden.

Hoe fijn zou het zijn als je lichamelijke klachten kwijt bent. Klachten waarvan we meestal de oorzaak buiten onszelf zoeken. Maar door nu eens echt naar de diepere oorzaak te kijken het daadwerkelijk op te lossen.

Zolang je de oorzaak buiten jezelf blijft zoeken is alles wat je doet aan therapie etc. niets meer dan symptoombestrijding

Ben jij er klaar voor om nu echt te voelen wat er kan en mag veranderen in je leven zodat jij meer ontspanning kunt ervaren?

Wil jij samen met mij ontdekken wat jouw lichaam vertelt en wil je echt het ontspannen leven zoals jij dat wenst?

Tijdens de  Body Coaching maak ik gebruik van allerlei Energetische behandelvormen, zoals Access bars  EnergyHealing, Metamorfose Massage. Ook kan het zijn dat ik gebruik maak van Lichtwesen Essences en kristallen.

Elke keer voel ik wat jouw Hogere Zelf aangeeft wat jij nodig hebt. Het kunnen ook combinaties van de bovengenoemde massage vormen zijn.  Elke sessie is dan ook precies op jou afgestemd en kan elke keer anders zijn.

In de loop van 19 jaar shiatsu en massages geven, merkte ik dat er bij zowel mij zelf als bij mij cliënten een verschuiving plaatsvond. Steeds meer ontstond er behoefte tijdens een sessie inzichten mee te geven/te ontvangen zodat er een op een nog dieper niveau heling kan ontstaan.

Wat zeggen anderen over de  In Flow van mij:

Inge “Jij geeft niet zo maar een  energetische behandeling. Er gebeurt zovéél meer tijdens en na een sessie bij jou. Ik ga veel sneller door mijn processen!

Joyce: “Bij Chong Mai ben je meteen op je gemak. De mooi ingerichte ambiance, het supervriendelijke ontvangst van Marian-José en de perfect op jouw afgestemde sessie zorgen ervoor dat je van top tot teen zen bent. De praktijkruimte is middenin het bruisende centrum van Groningen een oase van rust. Hier werkt iemand die oog heeft voor detail. Ook voor je persoonlijke klachten. Ze stemt de behandeling af op waar jij op dat moment het meest bij gebaat bent.

Marieke: “Op een prachtige, rustgevende plek in hartje stad geeft Marian-Jose heerlijk helende sessies.  Een echte professional; volledige focus en alle aandacht voor mij. Ik ging naderhand nog even lekker opgeladen het centrum van Groningen in. De volgende keer ga ik denk ik voor coaching want tijdens de intake gaf Marian-Jose mij al allerlei inzichten. Daar wil ik meer over horen… Een absolute aanrader!