Wil jij dat 2018 je mooiste jaar ooit wordt?

En wil je er nu voor zorgen dat je jouw goede voornemens wel waarmaakt?

Kom dan naar Celebrate 2018! Dé training waar jij gaat ontdekken dat het echt kan om jouw mooiste jaar ooit te creëren.

Voor de meesten van ons is de tijd rond Kerst de beste tijd om terug te denken aan het afgelopen jaar. We kijken dan ook al vooruit naar het nieuwe jaar en dromen over de plannen die we hebben voor het nieuwe jaar.

Maar:

  • Hoe vaak ben jij in een nieuw jaar begonnen met goede voornemens?
  • Hoe vaak was je na 3 weken al gestopt met je plannen om van dit jaar je beste, mooiste jaar ooit te maken?

 

Geloof me je bent niet de enige die goede plannen maakt, doelen wil halen maar na een paar weken al weer met het oude leventje verder gaat. Vooral als je alleen bent zul je snel in je oude, bekende gedrag vervallen. Daarom is het werken in een groep tijdens deze training ook zo belangrijk. Je inspireert elkaar en ontdekt dingen die je nog niet eerder voor mogelijk hebt gehouden.

Voor nieuwe voornemens heb je een nieuwe mindset nodig. Als jij de persoon blijft die je in 2017 was, zul je niet de grote doelen en dromen waarmaken die jij wilt manifesteren in 2018. Als jij doet wat je altijd al deed, krijg je elke keer meer van hetzelfde wat jij al hebt.

Het is dus belangrijk om op een andere manier naar jouw doelen en dromen te gaan kijken. En dat is waar ik je mee ga helpen.

Tijdens de Celebrate 2018! training ga je belangrijke dingen ontdekken:

De kracht van Passie:

We gaan kijken naar jouw dromen en kijken of het echt dromen zijn waar jouw hart blij van wordt. Zonder echt passie te voelen voor je dromen is de kans om ze waar te maken erg klein.

De Kracht van Visualisatie:

We laten je dromen tot leven komen. De Wet van Aantrekking en de kracht van Visualisatie is veel krachtiger dan je je misschien nu nog kan voorstellen. Vele beroemdheden als Oprah, Will Smith, Tony Robbins, Katy Perry, Richard Branson en vele topsporters en mensen uit het zakenleven gebruiken visualisaties en de Wet van Aantrekking om hun dromen waar te maken. En jij kunt dat ook!

De Kracht van het ‘Waarom’:

Het is enorm belangrijk om te ontdekken wat jouw ‘waarom’ is. Waarom wil jij je doelen bereiken en je dromen waarmaken? 90% van het laten slagen van jouw dromen is het weten van jouw ‘waarom’.

De Kracht van het Loslaten:

Je gaat ontdekken waarom het belangrijk is om los te laten wat niet meer bij je past, wat jou niet meer dient. Hoe meer ballast jij uit je rugzak kunt achter laten in 2017, des te vrijer jij bent om in 2018 te ontvangen wat jij graag wilt. 

 

Je krijgt tijdens de training vele handvaten om van 2018 je beste, mooiste jaar ooit te kunnen maken. Wil je dit jaar echt goed beginnen dan mag je deze middag niet missen! Deze middag zorgt ervoor dat jij meer dan ooit voelt: Dit jaar lukt het! Ik ga ervoor! 

En na de training is het tijd om dit nieuwe jaar met een feestje te verwelkomen!

Als je na het lezen van de informatie voelt dat je bij de training aanwezig moet zijn, aarzel dan niet te lang want de plekken zijn altijd snel bezet.

Tijd & Investering

De training op zondag 21 januari 2018 is van 12.00 u tot 16.00 u.

Jouw investering is slechts 77 euro voor deze 4 uur durende training.

Extra’s

  • Je krijgt na de training toegang tot de besloten Facebookgroep “Leef het leven van je Dromen” waar je mijn support en dat van de andere groepsleden krijgt zodat we de groepsenergie nog langer vast houden en elkaar kunnen stimuleren.
  • Je ontvangt tijdens de training een manual waarmee je ook na de training verder kunt werken om van 2018 je beste, mooiste jaar ooit te maken.

Locatie & Opgave

De Celebrate 2018! training wordt gegeven in de sfeervolle ruimte van mijn praktijk. Zie contactgegevens

Zeg ja tegen jezelf en meld je hier je aan via het contactformulier. 

Wil je nog meer informatie? Wil je weten of deze training voor jou de juiste training is? Neem even contact met me op via het contactformulier.
Je krijgt dan zo snel mogelijk een reactie van mij.

 Geef je snel op want de plekken zijn altijd snel bezet!! 

Ik kijk er naar uit je te ondersteunen op weg naar jouw beste, mooiste jaar ooit!

Marian-José Valk