Leef in plaats van geleefd te worden

Wil jij aantrekken waar jouw hart en ziel naar verlangen op materieel, emotioneel, relationeel en spiritueel gebied? Kom dan naar de ‘Leef  je Droom Workshop’.

Ik leer je hoe de Wet van Aantrekking écht werkt.

Word de regisseur over je leven in plaats van een acteur in een film waar je nauwelijks invloed op hebt. Je ontdekt waarom de Wet van Aantrekking tot nu toe niet lijkt te werken in jouw leven.

Ben je er klaar mee dat je geen controle hebt over de dingen in je leven?

 • Leef jij niet het leven wat je echt wilt?
 • Heb je het gevoel geleefd te worden in plaats van te leven?
 • Wil je weten hoe je de regisseur over je leven kunt worden?

Je droomt er vaak over hoe het zou zijn als je de perfecte baan zou hebben, de perfect partner die echt bij je past, meer geld, meer vitaliteit. Echt een leven vol overvloed op elk gebied dat je maar wenst. Op de meest moeiteloze manier. Hoe mooi zou dat zijn? Het goede nieuws is dat het écht mogelijk is om jouw leven te creëren. Ik ga je helpen de snelste stappen te zetten naar jouw overvloedige leven.

Nu is het de tijd om meer Magie  in je leven te brengen.

Tijdens de Leef je Droom Workshop leer ik je hoe je met behulp van de Wet van Aantrekking je Droomleven kunt creëren.

Je zult ontdekken dat

 • wat er nu in je leven is jij onbewust naar je toe getrokken hebt en dat jij dat nu bewust kunt veranderen.
 • dat onbewuste overtuigingen je tegenhouden om werkelijk het leven van je dromen te hebben en dat je dit kunt ombuigen.
 • dat gedachten en woorden invloed hebben op je leven.
 • wat je moet doen om blijvend geluk in je leven aan te trekken.

Wat levert jou het op?

Je leert een andere mindset te ontwikkelen, zodat jij  grote stappen kunt gaan zetten in het leven waarvan je droomt. Hoe meer balast je uit jouw rugzak  kunt achterlaten, des te helderder kun je jouw wensen het Universum insturen. Juist de interactie met de groep zorgt ervoor dat je sneller kunt groeien en snellere shifts zult maken.
Ook gebruiken we geleide meditaties om je af te stemmen op het Veld van Oneindige Mogelijkheden zodat jij jouw je droomleven sneller kunt manifesteren.

Er is bewust gekozen voor kleine groepen (max 10 deelnemers) zodat er voldoende ruimte kan zijn voor persoonlijke aandacht.

Als je na het lezen van de informatie voelt dat je bij de workshop aanwezig moet zijn, aarzel dan niet te lang want de plekken zijn altijd snel bezet.

Tijd & Investering

De workshop  op zondag 17 februari  2019 is van 12.00 u tot 16.00 u.

De waarde van deze workshop is 500 euro. De uiteindelijke waarde wat het jou oplevert is vele malen groter. Maar 500 euro is niet het bedrag wat ik jou ga vragen als jij besluit om mee te doen aan de ‘Leef je Droom workshop’.

Jouw investering is slechts 107 euro voor deze 4 uur durende workshop. In feite investeer je hier mee in jezelf en jouw leven van jouw dromen.

Extra’s

 • Je krijgt na de workshop toegang tot de besloten Facebookgroep waar je mijn support en dat van de andere groepsleden krijgt zodat we de groepsenergie nog langer vast houden en elkaar kunnen stimuleren.
 • Je ontvangt tijdens de workshop een manual waarmee je ook na de workshop verder kunt werken om het Leven van je Dromen snel te manifesteren.

Bonussen

Ik heb besloten nog 2 bonussen te geven die jou gaan helpen jouw dromen nog sneller werkelijkheid te laten worden:

 • een braintraining meditatie mp3. (t.w.v. 20 euro)
  Deze braintraining meditatie zorgt ervoor dat je nog beter afgestemd bent met het Universum zodat jij nog moeitelozer je dromen en wensen kunt manifesteren.
  Ik heb deze mp3 speciaal gecreëerd zodat je terwijl slaapt of ontspant jezelf nog krachtiger kunt maken om het leven te creëren wat jij wenst.
 • een Lichtwesen Essence (t.w.v. 22,90 euro) Lichtwesen producten reinigen en harmoniseren je energiesysteem. Blokkades en verstoringen worden duurzaam opgelost. Je energiesysteem krijgt zijn natuurlijke kracht terug, zodat je je weer krachtig, helder en vol vertrouwen kunt voelen. 

Om deze bonussen te ontvangen doe je je het volgende:
Meld je uiterlijk woensdag 13 februari 2019 definitief aan via het contactformulier. Je krijgt dan van mij een mail met o.a mijn bankrekening nummer en je maakt dan na ontvangst van mijn mail per omgaande je investering voor de workshop over.

Locatie & Opgave

De Leef je Droom Workshop wordt gegeven in de sfeervolle ruimte van mijn praktijk. Zie contactgegevens

Zeg ja tegen jezelf en meld hier je aan via het contactformulier. Wil je nog meer informatie?  Wil je weten of deze workshop voor jou de juiste workshop is?  Neem even contact met me op via het  contactformulier.
Je krijgt dan zo snel mogelijk een reactie van mij.

 Geef je snel op want plekken zijn altijd snel bezet!! 

Als Wet van Aantrekking Expert en Onderbewustzijn Expert begeleid ik je graag op weg naar een leven vol overvloed op alle de gebieden die jij wenst.

Ik kijk er naar uit je te ondersteunen op weg naar jouw stralende, overvloedige leven!

Marian-José Valk

Wat anderen over de workshop zeiden:

“Erg leerzaam Een grote stap verder in mijn nieuwe leven.”

“Dank je wel Marian-José voor deze middag! Heel leuk om weer nieuwe inspirerende dingen te horen en geïnspireerd raken door anderen.”

“ik heb de workshop als heel prettig ervaren. Veel goede tips. Het smaakt naar meer!”

“Rustgevend. Inspirerend. Cadeautje aan mezelf. Je hebt een fijne manier van doen: prima combi van vertellen, meditaties e.d.”

“Jouw aanstekelijke enthousiasme & en professionele houding maakten dat de middag erg leerzaam en leuk was! De medecursisten waren stuk voor stuk erg aardig. Hierdoor voelde ik me veilig en ontspannen.”