Hoe werkt de Onbewuste Mind?

Alles wat je zoekt in de buitenwereld, zegt iets over je binnenkant. En je bent je niet bewust van je binnenkant, totdat je merkt dat je reageert op de buitenwereld (René Martina)

Wanneer ga je nou eindelijk jezelf zijn.

Sabotage is de oorzaak dat je doelen niet bereikt. Het onderbewustzijn saboteert vaak de bewuste mind. Zolang je onderbewustzijn en je bewuste mind niet op één lijn zitten, zul je steeds weer jezelf saboteren en dus je doelen niet bereiken.

Iedereen kent wel het voorbeeld van het goede voornemen om te gaan sporten. De eerste dag lukt het je misschien nog om een uur eerder op te gaan staan om te gaan sporten. Maar al gauw komt er een moment dat je tegen jezelf zegt dat je ‘ ooit eens hebt gehoord dat een goede lange nachtrust ook belangrijk is’. En voordat je het weet, komt er niets meer van je goede voornemen om vroeg op te staan om te gaan sporten. Bewust weet je dat sporten gezond is, maar in je onderbewustzijn zitten allerlei overtuigingen de ervoor zorgen dat je niet gaat sporten. Misschien de herinnering aan de gymnastiekles op de basisschool…. Hoe vervelend je het vond dat je altijd als laatste gekozen werd….

Goede voornemens.

Hoe staat het met de goede voornemens die je voor dit jaar had gemaakt met Oud & Nieuw?

Misschien wilde je stoppen met roken, afvallen, meer bewegen of juist meer rust in je dagelijkse leven. Wat je voornemens ook waren, lukt het je om het moeiteloos vol te houden? Of kom je nu, maanden later, tot de ontdekking dat het moeilijker gaat dan je had gehoopt? Of is er helemaal nog niets van terecht gekomen, als je eerlijk naar jezelf bent?Je bent zeker niet de enige die dit overkomt.

Grote kans dat je Onbewuste Mind tegenwerkt.

We gaan er allemaal van uit dat we onze keuzes bewust maken. Helaas is het zo dat 99,99% van je keuzes op Onbewust niveau gemaakt worden. En daar zit nu net het knelpunt.

Onbewust willen we vaak niet wat we bewust wel willen.

Ben jij er ook helemaal klaar mee dat het je maar niet lukt (of heel moeilijk lukt) om bepaalde dingen of gewoonten in je leven te veranderen? En wil je de oorzaken, van het niet succesvol veranderen, nu eens en voor altijd aan te pakken, zodat je niet steeds terug valt in het oude patroon? Dan is een Chong Mai Master Coaching sessie voor jou een goede keuze. Samen gaan we op zoek om te achterhalen wat jou tegenhoudt.

Je zult merken dat het moeiteloos mogelijk is om blijvende resultaten te behalen. Wat je uitdaging ook is!

Het grote verschil van Chong Mai Master Coaching (CMMC)met andere vormen van coaching of therapieën is dat bij CMMC gewerkt wordt met de Onbewuste Mind. Het resultaat is supersnelle verandering en vaak met blijvend resultaat.

Neem vrijblijvend contact op om te ontdekken wat Chong Mai Master Coaching voor jou kan betekenen.